Forebyggende Tannpleie

Vi er opptatt av at alle våre pasienter skal ha god tannhelse, og vi kaller derfor inn til årlig tannlegetime. I disse besøkende utfører vi alltid forebyggende tannpleie, hvor fokus er å hindre oppbygging av karies som kan føre til hull, samt å forebygge tannkjøttsykdommer.

Hva inngår i forebyggende tannpleie?

Vi tar alltid røntgenbilde av tenner og kjeve når vi utfører forebyggende tannpleie.Som pasient hos oss vil vi ved forebyggende tannpleie utføre følgende:

  • Røntgen tas ved hvert besøk for å forsikre oss at du har en god tannhelse og for å gi oss oversikt over eventuelle problemområder
  • Manuell undersøkelse av tenner og tannkjøtt. Dette inkluderer at vi pirker i tenner og tannkjøtt med utstyr – om du misliker dette, si i fra så vil vi tilpasse behandlingen
  • En grundig rens av tennene dine som inkluderer fjerning av tannstein
  • Avslutningsvis vil vi utføre en grundig puss av tennene med fluor, og om nødvendig, utføre scaling på tannkjøttet for å forhindre oppbyging av plakk nær tannkjøttet som kan føre til tannkjøttbetennelse eller tannkjøttsykdom

Vi vil også kunne gi generelle råd om dentalhygiene ved besøk, og kunne svare på spørsmål rundt hvordan man best utfører den daglige tannhygienen.

Ved behov for ytterligere tannbehandling

Dersom vi ved røntgen eller manuelle undersøkelser avdekker problemområder, så vil vi sammen pasienten gi anbefalinger om behandlinger, og om mulig – fastsette et behandlingsløp.

Om du er bekymret for din tannhelse, snorking, dårlig ånde eller annet – så vil vi også under forebyggende tannpleie kunne gi svar på slike spørsmål.

Ta kontakt for forebyggende tannpleie

Om det er lenge siden du har vært hos tannlegen, eller du tenker at du har et behov for forebyggende tannpleie – ta kontakt med oss på 21 08 01 49 eller benytt bookingskjema nederst på siden.

Om det er ditt første besøk hos oss tilbyr vi 30% rabatt ved første konsultasjon, og til studenter har vi 15% studentrabatt om man fremviser gyldig studiebevis. Vi har også bedriftsavtaler tilgjengelig med 20% bedriftsrabatt for alle undersøkelser.

Nyhet!

Usynlig tannregulering. 

Få rette tenner og et flott smil uten tradisjonel regulering, ta kontakt for mer informasjon.

Bestill time

12 + 12 =