Anestesi og sedasjon

Med lokalbedøvelse og eventuell sedasjon får du en mer behagelig tannlegeopplevelse.For alle behandlinger hvor det kan forekomme ubehag tilbyr Bogstadveien Tannlege bedøvelse (anestesi). Bedøvelse settes for at man skal slippe smerter og ubehag i forbindelse med tannbehandlinger.

Forskjellige typer bedøvelse vi tilbyr:

Hos oss står pasienten alltid i sentrum, og alle behandlinger fra våre tannleger og tannpleiere skal oppleves som skånsomme og trygge. Vi tilbyr derfor flere forskjellige typer bedøvelse – herunder:

Lokalbedøvelse med sprøyte

Dette er den vanligste formen for bedøvelse tilknyttet tannbehandlinger. Det er ikke vanlig å være allergisk mot lokalbedøvelse, men vi avdekker alle eventuelle allergier eller forbehold ved første konsultasjon, og passer på at lokalbedøvelse ikke skal gi allergiske utslag.

Vi tilbyr i hovedsak tre forskjellige medikamenter ifbm. lokalbedøvelse:

  • Xylocain-Adrenalin
  • Citanest-Octapressin
  • Carbocain

Sedasjon (beroligende piller)

Pasienter som har høyere grad av tannlegeskrekk vil kunne fåsedasjon (beroligende piller) før lokalbedøvelse settes og behandling utføres. Dette er benzodiazepiner som kommer i tablettform, og som inntas i forkant av behandling. Med slike piller vil angst og skrekk forminskes eller forsvinne helt – før evt. lokalbedøvelse og behandling påbegynnes.

Ta kontakt for spørsmål om bedøvelse og sedasjon

Du kan nå oss på telefon 21 08 01 49, eller book tid for en konsultasjon i skjemaet nedenfor.

Nyhet!

Usynlig tannregulering. 

Få rette tenner og et flott smil uten tradisjonel regulering, ta kontakt for mer informasjon.

Bestill time

7 + 7 =