VårT Team

Andrea Eliassen Vogsland

Tannlege

Andrea er ei fantastisk hyggelig dame fra Sandefjord. Hun har studert ved Det odontologiske fakultet i Oslo, og er medlem av Den norske tannlegeforening. Andrea er svært kunnskapsrik og har spisskompetanse innen nyere behandlingsutstyr og metoder. Andrea er svært engasjert og samvittighetsfull i hennes arbeid som tannlege, noe som har gjort det lett for henne å bygge gode relasjoner til sine pasienter. Mange av pasientene hun har hatt lider av tannlegeskrekk, og hun har derfor fått god innsikt i hva som trengs for å skape tillit og trygghet for pasienter, slik at de ønsker å komme jevnlig til tannlegen. Med Andrea om bord får vi et kraftig kunnskapsløft i tannklinikken.

Halima Safi

Tannlege
Halima er ei fantastisk hyggelig jente fra Lillestrøm. Hun har studert ved Universitetet i Polen, og er medlem av Den norske tannlegeforening. For Halima er det veldig viktig at pasienten alltid skal gå fra tannlegestolen fornøyd. Dermed kan du som pasient forvente fremragende kvalitet og service. Halima er alltid blid og fornøyd, som har gjort det lett for henne å bygge opp relasjoner til sine pasienter. En så kunnskapsrik, profesjonell, og utrolig hyggelig person skal man lete lenge etter. Tro oss, vi har prøvd. Hun er alltid smilende – og det får hun mye ros for av både pasienter og kolleger.

Laszlo Kalmar

ORALKIRURGE

Utdannet i Debrecen Universitet Ungarn 2000.
Specialistutdannelse i oral kirurgi fra 2003-2007
Jobbet ved universitetsklinikk Debrecen og Budapest, 2007.
Jobbet i Miskolc, universitetsykehuset avd ÖNH-kjevekirurgi fra 2005-2009 og
Flyttet til Sverige og fikk svensk autorisajon både som tannlege og oralkirurg 2009 han har også Norsk autorisasjon 2010 som tannlege og oralkirurg) jobbet ved
Privatpraktikk 2010-2016 i Trodheim.
Og idag er han Overtannlege på kjevekir avd Mälarsjukhuset i stokholm siden 2016.
Og er Medlem i Svensk käkkirurgisk förening og
Ungarsk kjevekirurgisk forening, og er medlem i den Norsk Tannlegeforening . Som person er Kalmar samvittighetsfull. Han er opptatt av kvalitet og mener det er viktig med en god og ryddig pasientbehandling. Kalmar er en rolig person som sjeldent blir stresset, samtidig som han er fokusert og løsningsorientert. Vi har vært så heldige og fått Kalmar til vår tannlegeklinikk i Oslo, der han bidrar sterkt til det faglige miljøet i tannklinikken.

Almas Hefdallah

Tannhelseseksertær
Almas er ei fantastisk hyggelig jente fra Oslo, nylig autorisert som tannhelsesekretær ved hersleb videregående skole. Som tannhelsesekretær er hun veldig empatisk og omsorgsfull. Hun får pasientene til å føle seg trygge i tannlegestolen. Almas liker å samarbeide i team, og bidrar et godt arbeidsmiljø i våre lokaler.

Nyhet!

Usynlig tannregulering. 

Få rette tenner og et flott smil uten tradisjonel regulering, ta kontakt for mer informasjon.

Bestill time

6 + 6 =